Kérem, hogy hívja a +36-20-238-98-55-ös telefonszámot

Vásárlói értékelések

Tisztelt zsugorcső! Annyi észrevételem volna hogy lehetővé kellene tenni az utánvétes fizetést,szerintem gyorsabb és egyszerűbb lenne.
Gellért és Társa KFT, 2019-02-13
Tisztelt Vásárlónk! Örülünk, hogy sikerült olyan szolgáltatást nyújtanunk ami az Ön megelégedését szolgálja. Utánvétes szolgáltatásunk volt, de sajnos a megrendelt anyagok kb. 40%-át nem vették át, vagy valamilyen probléma adódott. Ez sajnos az új és megbízható vásárlókat hozta kellemetlen helyzetbe, azzal, hogy meg kellett szüntetnünk az utánvétes vásárlási lehetőséget. Rendszeresen visszatérő vásárlóinknál halasztott vagy utánvétes fizetési lehetőséget is biztosítunk az igényeiknek megfelelően. Köszönjük az értékelést!
zsugorcso.eu
Az átvétel rendben megtörtént.
Anonim vásárló, 2018-07-05
Örülünk, hogy elégedett velünk. Köszönjük a vásárlást!
zsugorcso.eu
Minden rendben ment, gyorsan, pontosan.
Szentirmai Miklós, 2017-02-13
Köszönöm az értékelést. Remélem, hogy máskor is hozzájárulhatok az eredményes munkavégzésükhöz. További sok sikert kívánok. Tisztelettel: Csillag János
zsugorcso.eu
A megvásárolt terméket kifizetést követő hét nappal hétfőn lett csak feladva, nem tudom miért kellett ennyit várni. Törékeny áru csak foltpakkal lett betekerve ezért (szerencsére) csak kisebb karcolások kivételével nem lett nagyobb baja.
Bujdosó Gábor, 2016-10-25
Köszönjük az értékelést. Az előzetes levelezések során a tájékoztatás arra vonatkozóan megtörtént, hogy ez egy összeszerelt termék, aminek az összeszerelését csak a díjbekérő kiegyenlítését követően, a szerelési kapacítás függvényében tudjuk elvégezni. Az előzetesen írásban visszaigazolt szállítási határidő előtt leszállítottuk a megrendelt terméket. Amennyiben szállításkor sérülés keletkezik, azt a futárnál kell jelezni.
zsugorcso.eu
Minden rendben volt.
Anonim vásárló, 2015-07-22
Teljesen elégedett vagyok. A szállítás körüli keveredés is nagyon korrekten lett elintézve. ( a futár cég nem vette fel az árut, ezért az áruház üzemeltetője kiszállította a megrendelt terméket) Máskor is szívesen vásárolok önöktől.
Katonás Lajos, 2014-02-15
T. Katonás Lajos Úr! Köszönjük az értékelést! Ezúton is szíves elnézését kérjük a futár cég hibája miatt! Örömünkre szolgál, hogy elégedett vásárlóink között tudhatjuk. Köszönettel: Csillag János
zsugorcso.eu
Korszerűen felépített webáruházat működtetnek. Külön köszönöm a személyes házhoz szállítást. A végszámlát viszont még nem kaptuk meg. Elektronikusan is megfelel.
Holman Tamás, 2013-11-13
Kedves Tamás! Köszönjük szépen az értékelését. Áruházunkban olyan termékeket forgalmazunk amiket kivitelezéseink során mi is felhasználunk. Hiszünk abban, hogy csak jó minőségű anyagból lehet jó munkát végezni. Tudjuk, hogy Megrendelőinknek ugyanúgy mint számunkra fontos a költségek csökkentése. Ha csak a futárköltséget is megtudjuk az Önök számára spórolni, ezzel a kis dologgal is hozzájárulunk a sikeres munkájukhoz. Természetesen a Megrendelőink igényeihez igazodva tudunk elektronikus-számlát is kiállítani. Az Ön számlája még valóban nem készült el, de a számlázással megbízott kollégámat felkértem, hogy haladéktalanul készítse el. Továbbra is állunk szíves rendelkezésére. Köszönettel: Csillag János
zsugorcso.eu